Onderhoudscommissie

De onderhoudscommissie houdt zich bezig met het onderhouden van het gehele tennispark. Hierbij moet je denken aan:

  • Onderhoud van de banen
  • Onderhoud van de verlichting
  • Onderhoud van het meubilair, scoringsborden, tennisnetten, toegangspoorten en hekwerken
  • Onderhoud van het gebouw
  • Onderhoud van het terras en de verharde delen van ons park
  • Onderhoud groenvoorziening
  • Lediging van de container

Behalve dit alles worden er door de Onderhoudscommissie ook afspraken gemaakt met bedrijven over bijvoorbeeld onderhoudscontracten. Hieronder valt het onderhoud van de baanverlichting, de voorzieningen die nodig zijn bij brand, de noodverlichting en het halfjaarlijks baanonderhoud. 
 
Om de banen een langere levensduur te geven en om het tennisplezier meer comfortabel te maken worden de banen elke week gesleept. Tijdens open toernooien en clubkampioenschappen gebeurt dit zelfs meerder keren lopende het toernooi. 
 
Omdat de onderhoudscommissie er naar streeft om mankementen aan het park (denk aan verlichting, de banen, scoringsborden, riolering, enz. enz.) dezelfde dag (dan toch zo spoedig mogelijk) te verhelpen is het van belang om deze te melden bij: [email protected]
 
De onderhoudscommissie bestaat voornamelijk uit “Vutters” en zij voeren 14 keer per jaar, in twee groepjes van 4 á 5 personen, onderhoud uit aan de banen en het terrein er omheen. 
 
Voor het intern onderhoud van ons clubgebouw komt een aantal vrijwilligers minimaal een keer per week naar ons tennispark. In de weken waarin toernooien gespeeld worden wordt deze frequentie verhoogd. Dit gebeurt onder verantwoordelijkheid van de kantinecommissie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 576 383

Adres

Pastoor van Berkelstraat 4b
5836 BJ Sambeek

KVK-nummer

40215215