Informatie Lidmaatschap

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze vereniging!

Je kunt je aanmelden via de knop lid worden rechtsboven. Daar vind je ook de informatie over de contributie. Je ingevulde gegevens worden verwerkt door de ledenadministratie. Je ontvangt na je inschrijving bericht via de mail over de verdere gang van zaken. De ledenpas vind je in de KNLTB ClubApp.

KNLTB ClubApp

De ClupApp op je mobiel biedt alle actuele clubinformatie die ook op de website van tv Sambeek te zien is. Je kunt deze app ook gebruiken om een tennisbaan af te hangen. De KNLTB ClubApp is gratis te verkrijgen in de Apple App Store of Google Play store.

Kantinedienst

Alle actieve leden dienen één keer per jaar een kantinedienst te draaien. Je wordt hiervoor ingepland en ontvangt bericht wanneer je hiervoor aan de beurt bent.

Baanreservering

Tennissen kan uitsluitend met een baanreservering. Via de ClubApp en als je inlogt op onze website kun je thuis zien welke banen er vrij zijn en een tijdstip afhangen. Per e-mail ontvangen alle spelers een bevestiging.

Afmelding lidmaatschap

Een lidmaatschap geldt voor een geheel kalenderjaar. Het opzeggen van het lidmaatschap moet vóór 1 december gebeuren bij de ledenadministratie via [email protected]

Voor een opzegging die na 1 december wordt ontvangen beëindigt het lidmaatschap een jaar later.

Rustend lidmaatschap

TV Sambeek biedt de mogelijkheid voor een rustend lidmaatschap. Voor een bedrag van 25 euro blijf je lid van de vereniging en mag je deelnemen aan interne activiteiten. Daarnaast heb je toegang tot de jaarvergadering en ook het recht op meedenken en op het uitbrengen van je stem. Als rustend lid hoef je geen bardiensten te draaien. Wat niet onder het rustend lidmaatschap valt is vrij tennissen, deelname aan toernooien onder de vlag van de KLNTB.  Er wordt geen KLNTB-lidmaatschap aangevraagd. We blijven je  lidmaatschap wel bij houden voor het vieren van een evt. jubileum. Je kunt ook rustend lid worden als je langere tijd niet kunt tennissen door bijvoorbeeld een blessure of ziekte. Als je in de eerste helft van het jaar geblesseerd raakt is het mogelijk om je lidmaatschap om te zetten naar een rustend lidmaatschap en kan de helft van de contributie teruggegeven worden.     

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 576 383

Adres

Pastoor van Berkelstraat 4b
5836 BJ Sambeek

KVK-nummer

40215215