Ledenadministratie

Het is mogelijk om bij de ledenadministratie je persoonlijke gegevens (e-mail, telefoonnummers, adressen enzovoort) te laten veranderen. Deze gegevens kun je ook zelf heel eenvoudig veranderen door in te loggen in je persoonlijke omgeving. Zie rechts van de website Mijn Club. 

Anne Schoofs
[email protected]
 
Nieuwe leden zijn van harte welkom binnen onze vereniging!
Wil je lid worden van onze vereniging? Dat kan je eenvoudig en snel online regelen via deze website. Je aanmelding komt terecht bij Anne Schoofs (ledenadministratie). Je kan eerst gegevens eenvoudig invoeren via de knop bovenaan de website 'Lid worden?'. Zodra de inschrijving succesvol binnen is gekomen zal de ledenadministratie je infrmatie opsturen om je aanmelding te bevestigingen. 
 
 
Lidmaatschap
Aanmelden kan bij de ledenadministratie. Dit kan op ieder moment in het tennisseizoen. Het is echter niet toegestaan om een deel van het seizoen lid te worden door bijvoorbeeld elk seizoen alleen in de zomervakantie lid te zijn. Wanneer je lid wordt geldt dit voor de rest van het tennisseizoen. Meld je je daarna af dan kun je in de loop van het volgende seizoen niet opnieuw voor een beperkte periode lid worden. De ledenadministratie kan je op die momenten weigeren als lid onze vereniging, zeker wanneer je geen goede (medische) reden kan aangeven voor dit "knipperlichtlidmaatschap". Een reden als: "Ik heb in de andere maanden van het jaar geen tijd om te tennissen" is geen geldige reden hiervoor.
 
Als je hebt betaald, dan krijg je van de ledenadministratie een KNLTB-pasje, dat verplicht is bij gebruik van de tennisbaan. Dit KNLTB-pasje is tevens verplicht bij toernooien en competities (foto verplicht) Het afmelden moet uiterlijk voor 1 december gebeuren.

De TV Sambeek bied ook de mogelijkheid voor een “Rustend” lidmaatschap. Voor een bedrag van 25 euro blijf je lid van de TV Sambeek en mag je deelnemen aan interne toernooien (denk aan brunchtoernooi, heren- en damesdubbel, enz.). Daarnaast heb je toegang tot de jaarvergadering en ook recht op meedenken en op het uitbrengen van je stem. Als “Rustend” lid hoef je geen bardiensten te draaien.

Wat niet onder het “Rustend” lidmaatschap valt is vrij tennissen, deelname aan toernooien onder de vlag van de KLNTB en er wordt voor de “Rustende” leden geen KLNTB-lidmaatschap aangevraagd. We blijven je  lidmaatschap wel bij houden voor het vieren van een evt. jubileum.

Ook kunnen mensen rustend lid worden als ze langere tijd niet kunnen tennissen(blessure, ziekte). Actief lid wordt dan omgezet naar rustend lid. Het is je eigen verantwoordelijkheid als je geblesseerd raakt. Je kan in December opzeggen. Het gaat per half jaar. Op moment dat dit je in het eerste half jaar overkomt, kan je in de zomer aangeven dat je lidmaatschap omgezet wordt naar rustend lidmaatschap en dan kan de helft van het geld teruggegeven worden.

 
Kosten van een lidmaatschap
Jeugd t/m 13 jaar €49,50
Junioren 14 t/m 17 €61,00
Tussentarief 18 t/m 25 jaar €93,50
Senioren 26 jaar en ouder €126,50
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 576 383

Adres

Pastoor van Berkelstraat 4b
5836 BJ Sambeek

KVK-nummer

40215215