Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.V. Sambeek! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/2 Algemeen

Bij deze gaat u er mee akkoord dat de verschuldigde contributie vanaf seizoen 2023 voor het lidmaatschap van Tennisvereniging Sambeek van het hieronder vermelde IBAN rekeningnummer zal worden afgeschreven. Deze machtiging zal tot wederopzegging omstreeks 1 februari jaarlijks worden gebruikt ter incasso van de contributie. Deze incasso wordt ook gebruikt t.b.v. betaling tennislessen. De machtiging vervalt automatisch bij einde van het lidmaatschap.

2/2 Bijzonder lidmaatschap

Onze Ledenadministratie heeft enkele gegevens nodig om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen. 

Kosten van een lidmaatschap
Jeugd t/m 13 jaar €49,50
Junioren 14 t/m 17 €61,00
Tussentarief 18 t/m 25 jaar €93,50
Senioren 26 jaar en ouder €126,50
 

T.V. Sambeek in het kort... 
Een fantastische tennisvereniging, daarmee kunnen we Tennisvereniging Sambeek mee omschrijven. Fantastisch omdat er veel vrijwilligers actief zijn en hierdoor alle commissies volledig bezet zijn met vrijwilligers waardoor we een gezonde vereniging zijn die altijd in beweging is. Fantastisch omdat de baanbezetting er groot is wat aangeeft hoe graag leden willen tennissen.

Kortom onze vereniging staat vooral bekend als een gezelligheidsvereniging, daar schamen we ons absoluut niet voor want er zijn namelijk ook tal van activiteiten die je de mogelijkheid geven om prestatief bezig te zijn!
 
Ik heet je alvast van harte welkom bij T.V. Sambeek en wens je veel tennisplezier toe. 
 
Eric Hendriks
Voorzitter TVS

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 576 383

Adres

Pastoor van Berkelstraat 4b
5836 BJ Sambeek

KVK-nummer

40215215