Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden tennis training TV Sambeek

Trainers en trainingslocatie
De trainingen worden gegeven op het tennispark van Tennisvereniging TV Sambeek, Pastoor van Berkelstraat 4 en worden verzorgd door onze trainers Peter van Andel (06-52657227, [email protected]) of een vervanger. Onze trainers zijn aangesloten bij Sport Events Detachering BV Noord-Brabant te Lieshout. Bij ziekte of verhindering kan de training door een collega van hen verzorgd worden. De meivakantie kan gebruikt worden om de continuïteit van de lessen te waarborgen i.v.m. uitval door officiële feestdagen.

Trainingsdata
De trainingen starten elk jaar medio september en medio februari. Het zijn cyclussen van 2x 16 lessen. Op jaarbasis kun je dus 32 lessen volgen. De trainingsdagen worden elk jaar in september ingedeeld en voorafgaand aan de inschrijvingen voor de trainingen bekend. Hierbij worden ook data gereserveerd aan het einde van de cyclus voor uitgevallen trainingen. 

Tarieven training
In september en februari start een nieuw trainingsseizoen. Je kunt je dan voor een half jaar of voor een jaar inschrijven. Wanneer je voor een jaar inschrijft ontvang je 10% korting op het lesgeld. Actuele tarieven zijn op te vragen via [email protected].

Verhindering of lesuitval
Of een training doorgang kan vinden wordt beoordeeld door de trainer.

Voor iedere 2 trainingen die uitvallen vanwege weersomstandigheden wordt 1 training ingehaald in de inhaalweken met een maximum van 2. Bij het uitvallen van trainingen vanwege verhindering van de trainer worden deze trainingen volledig ingehaald (waar mogelijk al eerder en anders in de inhaalweken). Bij het niet doorgaan van een training zal de trainer je (door het opstarten van een bellijst) op de hoogte brengen. Het wordt op prijs gesteld wanneer je de afwezigheid vóóraf aan de trainer doorgeeft zodat hij zijn lesprogramma waar nodig kan aanpassen.

Ouders
Ouders worden vriendelijk gevraagd om niet de hele les aanwezig te blijven of de trainer zou hier duidelijk om gevraagd hebben. Langer aanwezig blijven gaat veelal ten koste van de concentratie van de kinderen en de kwaliteit van de lessen. Mocht u korte vragen hebben aan de trainer kan dat direct na afloop van de les en anders kunt u die altijd via de mail stellen of  een afspraak maken met de trainer.

Eigen risico
Het volgen van de tennislessen is voor eigen risico, d.w.z. Sport Events Detachering BV Noord-Brabant noch Tennisvereniging TV Sambeek kunnen aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, voortkomend uit het volgen van tennislessen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 576 383

Address

Pastoor van Berkelstraat 4b
5836 BJ Sambeek

KVK-nummer

40215215