Algemene informatie

Kantine
De kantine is tijdens toernooien en competitiedagen geopend (met inachtneming van de sluitingstijden). We moeten voldoen aan de sluitingstijden van horecagelegenheden, vastgesteld in de APV van gemeente Boxmeer. Dit betekent in het kort dat we ons strikt moeten houden aan de sluitingstijden. We stoppen een kwartier voor sluitingstijd met het schenken en tappen. Zo geven we de bezoekers de gelegenheid hun laatste consumptie op te drinken en kunnen we de kantine op tijd sluiten.
 
Verder willen we onder de aandacht brengen dat er geen alcoholische dranken geschonken mag worden aan personen jonger dan 18 jaar. Bij twijfel mag gevraagd worden of de desbetreffende persoon zich kan legitimeren, zodat de leeftijd gecontroleerd kan worden.
 
Elk lid van de tennisvereniging Sambeek moet kantinedienst draaien. Sleuteladressen kunt u onder het kopje 'Commissies' vinden. 
 
Er kan in de kantine alleen betaald worden met pin. Geen cash betalingen meer!
 
Huren banen
Alle leden hebben de mogelijkheid tennisbanen te huren en kunnen dan ook gebruik maken van de kantine. Hier zijn echter een aantal voorwaarden aan verbonden:
 
  • Alleen mogelijk tijdens daluren
  • Baanhuur is €15,- euro per uur per baan
  • Minimaal 2 banen en minimaal 2 uur
  • Kantinedienst dient betaald te worden en de normale kantineprijzen worden aangehouden. 
 
Toernooi en competitie
Onze tennisvereniging heeft recreatieve en prestatieve toernooien. De prestatieve toernooien staan onder auspiciën van KNLTB en tellen mee voor de rating.
 
Toegang tennispark
Alle leden hebben door middel van het officiële KNLTB-ledenpasje toegang tot de eerste deur van de kantine. U krijgt dan toegang tot de wc's en de baanverlichting. Haal uw KNLTB-ledenpasje door de kaartlezer langs de deur, deze zal automatisch van het slot af gaan. Zodra de deur dicht valt gaat ook automatisch weer het slot op de deur. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 576 383

Adres

Pastoor van Berkelstraat 4b
5836 BJ Sambeek

KVK-nummer

40215215