Actie voor afgeschreven tennisballen en rackets

10 april 2024

Hallo,

Ik heb een vraag aan u t.a.v. afgeschreven tennisballen en tennisrackets. Eind vorig jaar heb ik een oproep gedaan via Facebook om ballen in te zamelen voor een Keniaanse vriend van mij die de directeur is van een jongensschool met 534 jongens in de leeftijd van 13-24 jaar. Het volgende stond toen in de krant:
https://www.kliknieuwsdemaasdriehoek.nl/nieuws/algemeen/215665/inzamelingsactie-voor-kenia-het-is-een-flink-transport-geworden?fbclid=IwAR2yS9lz_Mq2_iyUpDqL9sWOyoY5Q4eWmvYV_VLg4tBUQwvU-Ty5YNzNTjA

Nu heb ik in november een groot transport naar mijn vrienden in Kenia gestuurd en daarbij heel veel ballen voor deze middelbare jongensschool. Ik ben daar nu ook geweest en dat was echt geweldig. Ze zijn zo blij met de ballen en andere spullen. Ik heb daarom besloten om door te gaan met inzamelen, want er zijn natuurlijk veel meer scholen en ook heb ik daar een Nederlandse jongen ontmoet die een speelveld heeft aangelegd voor een klein schooltje en ook nog op zoek is naar tennisballen en tennisrackets.

Zou u misschien eens binnen de club willen kijken of er ballen en rackets zijn die afgeschreven zijn, maar toch een 2e leven verdienen? Of als ze er nu niet zijn, ze dan aan mij willen denken wanneer dit wel zo is? Dat zou echt geweldig zijn.

Ik weet niet of u Facebook heeft, maar ik heb er 1 bericht op gezet met wat foto's en video's, die een beeld geven van deze actie. Ik hoop dat u me kunt helpen en mocht u mensen weten bij andere tennisverenigingen, zou u mijn vraag dan door willen spelen?

Alvast bedankt en ik hoop in ieder geval op een reactie,
Alice van Bergen (onder deze naam kunt u me ook vinden op Facebook)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 576 383

Adres

Pastoor van Berkelstraat 4b
5836 BJ Sambeek

KVK-nummer

40215215