TennisVision Webinar

13 februari 2021

Sinds begin dit jaar is Tv Sambeek samen met onze trainer Peter van Andel een verbintenis aangegaan met TennisVision, dit is een allround tennisorganisatie waarvoor Peter nu werkt.

TennisVision bied ons (nu er door sneeuw niet gespeeld kan worden) de mogelijkheid deel te nemen aan een webinar, wat dit inhoud leest u hieronder.

In deze tijd waarin we ons vaak moeten aanpassen en minder frequent op de tennisbaan kunnen staan door alle maatregelen en weersomstandigheden waarmee we te maken hebben, willen wij jullie een webinar aanbieden.

In deze online bijeenkomst hebben we 2 sprekers uitgenodigd die graag hun kennis met jullie willen delen over “de warming up en het voordeel hiervan” en de meerwaarde van een goede tennisuitrusting (racket en bespanning).

Het programma zal er als volgt uit zien:

  • Datum : Donderdag 18 februari van 19.30-20.45 uur.
  • Online platform : Teams.
  • Voor wie : Voor iedere tennisser, van beginner tot vergevorderd, van jong (ben je jonger dan12 jaar dan misschien samen met je vader/moeder?)  tot oud.
  • Spreker Stan Reichwein, fysiektrainer van TennisVision, vertelt over “de zin van een warming up”. Hoe ziet een warming up eruit? Waarin verschilt een warming up van een recreatieve speler met die van een professionele speler? Hoe ziet een actieve, passieve en mentale warming up eruit? De zin of onzin van het rekken van je spieren?
  • Spreker Andreas Bergen, global product manager Luxilon, vertelt wat een bespanning (in combinatie met jouw racket), voor een meerwaarde kan zijn voor jouw tennisspel. Wat helpt je blessures te voorkomen? Hoe krijg je meer power in je spel? Of wil je juist graag wat meer controle over de bal en deze beter kunnen plaatsen?
  • Host is Wouter Kropman, mede-eigenaar van TennisVision. Aanwezig zijn ook de trainers van de deelnemende verenigingen.

We zouden het ontzettend leuk vinden als we je mogen verwelkomen bij deze webinar! Er zijn géén kosten aan verbonden.

Schrijf je vóór donderdag 18 februari ’21 12:00 uur in via onderstaande link en je ontvangt op de dag van de webinar rond 17:00 uur de Teams-link.

Tot dan.

Met vriendelijke groet, Kind Regards, 

Wouter Kropman 
Head of Tennis Program
Tennistrainer /Coach /Director

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 576 383

Address

Pastoor van Berkelstraat 4b
5836 BJ Sambeek