Pubquiz TV Sambeek

26 mei 2020


Na de twee succesvolle eerdere edities van onze pubquiz organiseren wij, Bram Jacobs en Roy Verlinden, een derde pubquiz op 13 juni 2020 om 20.00 uur.

Wij organiseren deze ‘T.V. Sambeek pubquiz’, aangezien het ‘Laarakkers Maasheggentoernooi’ dit jaar helaas niet door kan gaan.   Je kunt je opgeven in groepen van maximaal 6 personen via de volgende link: https://forms.gle/vjSkQJn3xT75GDNE9  

Na inschrijving ontvang je binnen 24 uur een inschrijfbevestiging met tevens verdere informatie en een betaalverzoek voor het inschrijfgeld.   

Het inschrijfgeld voor deze quiz is € 5 per team. Het inschrijfgeld komt ten goede aan T.V. Sambeek. Daar staat een leuke prijs tegenover voor de winnaar van de quiz. Tevens hebben we een loterij, waar ieder team met één lootje voor meespeelt. De hoofdprijs van deze loterij is € 250, gesponsord door Laarakkers uit Sambeek, maar er zijn ook nog andere leuke prijzen te winnen!

Je kunt extra lootjes kopen voor de loterij voor € 2,50 per lootje.   Inschrijven kan tot uiterlijk 19.00 uur op de dag van deze quiz.   Jullie hebben tevens de mogelijkheid om bij opgave de onderstaande pakketjes te bestellen:

Frispakket                                         € 5      (5 flesjes)
Zomer Radlerpakket                         € 7,50 (5 flesjes)
Gouverneur Speciaalbierpakket      € 7,50 (5 flesjes) Verrassingspakket                            € 10    (dit blijft nog even een verrassing)  

Je kunt deze op de dag van de quiz afhalen op het tennispark (Pastoor van Berkelstraat 4b, Sambeek).  

Wij hebben er al zin in, hopelijk jullie ook.   

Mede namens T.V. Sambeek,
Bram en Roy

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 576 383

Address

Pastoor van Berkelstraat 4b
5836 BJ Sambeek